• Albert Rentema

  Adviseur

  Vanaf mijn studie ben ik werkzaam in de installatietechniek, Mijn passie ging uit naar ontwerpen en engineren van de gebouwgebonden installaties met de nadruk op werktuigbouwkundige installaties. Ik had er veel plezier in om samen met de opdrachtgever een installatie te ontwerpen die aan al zijn wensen kon voldoen, zeker op duurzaam gebied. Later heb ik mij meer ontwikkeld naar de kosten kant en heb er veel voldoening in dit zo effectief mogelijk te doen. Dit houdt in dat ik zonder in detail te verzanden kan schakelen tussen abstracte en gedetailleerde kosten. Om projecten goed te kunnen sturen is analytisch vermogen gekoppeld aan inhoudelijke kennis van het bouwen noodzakelijk. 

  Ervaring
  Ik ben in 1999 gestart met Rentema adviesbureau installatietechniek, nadat ik een kleine 20 jaar werkzaam ben geweest als monteur, tekenaar, calculator/projectleider, zzp’r en bedrijfleider.  Ik heb daarvoor een ruime ervaring en praktisch inzicht gekregen die zeer waardevol bleek te zijn bij het kostenmanagement.
  Buiten werktijden besteed ik graag tijd aan mijn gezin en kleinkinderen en fiets ik graag samen met mijn vrouw door de natuur en leuke dorpen.

  Albert’s sterke eigenschappen zijn: 
  doelgericht werken, praktisch denken, en het goed kunnen luisteren naar wat de opdrachtgever wil.

  Albert is te bereiken via
  E albert@benker.nl  06 206 077 18